Cambodia

Sithuon og Lysom kommer på ÅPEN Himmel sommerfestival

Åpen Himmel samler stadig flere fra hele Norge i januar og september i IMI Kirkens lokaler i Stavanger. Visjonen for  Åpen Himmel sommerkonferanse er enda større! Siste uka i juli favner vi også globalt. Både gjennom å gi et møte med noen av fremste globale lederne kirka har og ved å hente vår egne nøkkelledere til Norge. Konferansen er utvilsomt et godt sted å hvile ut, ha god tid sammen, få påfyll og inspirasjon. Men var det «bare» det hadde vi ikke trengt å starte en ny sommerkonferanse. 

Derfor er vi begeistret over å både ha Dave Ferguson og Bruce Collins på talerlista. Sistnevnte er noe av det ypperste innenfor profetisk tjeneste, mens Dave Ferguson har gitt kirka ny innsikt i hvordan man kan strukturere for eksplosiv og massiv vekst både i antall og disippelskap. Du skal også få nyttige redskap for menigheten, gruppa eller forsamlingen din når du kommer til Grimstad i juli. 

At vi også får med oss Kristin og David Dyer som har stått midt i flyktningekaoset på Balkan gir konferansen et spesielt løft! Så om det ikke skulle være nok, henter vi også  Lysom og Sithuon Seap fra Kambodsja. De står midt i en stadig økende vekkelse i Kambodsja, som har utspring i trening av ledere på mange nivå. 

Vi jobber med stadig flere overraskelser for deg i sommer. 

Er du ikke blandt de snart 700 forhåndspåmeldte kan du gjøre noe med det her! 

NB: Prisene stiger første gang 1. Juni

  
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s