Cambodia

Bare pastor Sim’s brønn går ikke tom

Det har vært tørke i Kambodsja i vår. Mange har gått tom for drikkevann, så jeg satte i gang med vannutdeling forteller pastor Sim. Men hvor får du vann fra spør jeg? Jeg har en brønn som aldri går tom. Da vi boret etter brønn, fikk vi 15 forsøk som bare var et svart hull. Da samlet jeg barn, ungdom og voksne til å be. Folk lo av oss, fordi landsbyen var kjent for å ikke finne vann, men vi bad. Så borret de en gang til og vi vant vann. Helt klart vann, egnet til å drikke. Denne brønnen har vi hver dag kjørt ut 40 store dunker med vann fra, men fremdeles er ikke brønnen tom. Hvordan forstår du det spør jeg? Det er enda en gave fra Gud sier hun med et herlig smil. Nå har det begynt å regne og situasjonen er litt bedre for alle ute på halvøya.

På lørdag starter vi ledertrening på øya vi hadde aksjon for 4 år siden. Noen av lederne har i årevis kommet inn til hovedstaden på seminar. Nå har alle gått med på at det åones eget seminar på øya. 100 ledere er ventet. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s