Cambodia

Profetisk gjennombrudd!

Vi underviser leder over hele landet å lytte til Guds stemme. Samtidig gjør vårt eget team nye gjennombrudd. Pastor Sivun er politi og pastor. Det skar seg for noen uker siden når han ble beordret til å arrestere noen unge menn for ulovlig gamling og det viste seg at de var en dame i kirka hans sine sønner. Det ble ikke tatt opp i beste mening, så selv om han forklarte dem om å følge ordre, så var det mange i kirka som truet med å slutte. Når han og Sithuon modellerte profetiske tjeneste foran alle fikk en i salen et bilde til han. Han så Sivun på en vei for så å havne oppi et stort hull i veien. Samtidig så han en venn som stod og vinket han videre. Reis deg å gå videre. Det er da han forteller at han har bestemt seg for å gå videre med ain beste venn Jesus og at han derfor hadde tatt sjansen på å si opp politijobben. 

Idag forteller Sivun at undervisningen i går var rystende bra og at han tidligere idag hadde parktisert ved å spørre Gud om han ville vise han noe. Da så han plutselig et bilde av en dame med blå bluse og så flere steder smerte i kroppen hennes. Han åpnet øynene og der var hun. Han handlet på det og det viste seg at hun i fem år hadde hatt smerte på eksakt de stedene. Han fik be for henne og hun ble straks bedre. Oppmuntrende! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s