Cambodia

Jeg drømte at idag kom helbredelsen

Mannen er kommet frem fordi Sivun igjen har søkt Gud for innsikt i hva folk bærer på. Den smerten han beskriver er den mannen har hatt i lang tid. Sivun deler også andre innsikter og totalt er 9 personer på beina for å bli bedt for. Vi har ikke mye tid, det er lissom ikke nå vi hadde planlagt bønn for syke. Korte bønner til en Gud som ikke er veldig opptatt av det ytre. Samtlige blir helbredet. De finner ikke smerten. Gud har regien. Allerede i natt gav han instrukser og satte det hele i natt. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s