Cambodia

Kom tilbake fra 3 timer i Himmelen

Hun søster til Pastor Samets avdøde kone. Bor 200 km borte fra sentrum og ble brutalt ranet i sitt hjem 11. Mai i år. Raneren slo henne i hodet med machete( kniv). Hun fikk et dypt sår fra pannen og helt rundt til begynnelsen av nakken. Hun blødde mye og i en døs så hun raneren stjele alt av verdi. Hun husker han satte foten hardt på hodet hennes før han forsvant. Da besvimer hun, men istdenfor å bli borte ser hun seg selv utenfra.Sjelen min møtte Gud forteller hun g jeg så meg selv ligge og blø inni huset mitt. Men jeg kjente ikke smerte. Gud sa: Jeg har tatt smerten på meg og jeg vil sende deg tilbake slik at du kan fortelle alle at himmelen finnes, fortelle dem om meg så de kan komme her når det er deres tid til å dø. 

Deretter så jeg en skinnende hvit sten, den lignet en bok og jeg så navnet mitt der. Da jeg kom til meg selv klarte jeg å krabbe ut av huset og folk fikk tilkalt hjelp. Da hadde jeg ligget i huset i 3,5 t. Jeg burde egentlig ha blødd ihjel, forteller hun. Nå er hun ute av sykehus, arret gror fint, håret måtte fjernes, men har begynt å gro igjen. Hun veier bare 30 kg, men kommer seg dag for dag. 

  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s