God is healing

Nå kan Islam endres!

Dette er en unik tid, forteller kristne ledere i Midt Østen. Flyktningekrisa og mottakelsen muslimske flyktninger får både i nærområdene og i europa, kan være vendepunktet for islam, forteller de med erfaring fra Jordan, Libanon og Syria. For hvem er det som åpner hjemmene sine, hvem er det som tar imot dem på strendene i sør Europa, hvem er det som hjelper i millionleirene i nærområdene til Syria, hvem er det som viser godhet i europas byer, hvem er det som tar imot? Det er de kristne. Både de kristne landene, men i stor grad kirkene i europas byer står i bresjen for å møte de nyankomne med kjærlighet. Det gjør et utfattelig inntrykk på muslimene, forteller ekteparet med over 20 års fartstid i midt østen. Og nå løsner det. Ser vi fem år tilbake, kunne vi ikke en gang ha drømt om det vi ser idag. Det er en åpenhet for den kristen tro som vi aldri har sett maken til. Det understrekes også av forskningen. De største gruppene som nå vender seg til Jesus kommer fra Afganisthan, Iran og Syria. For enn mulighet det er i og med at disse landene er der flest asylsøkere kommer fra til Norge og Europa, fortsetter de.

Dette er altså ikke en tid for å trekke oss unna, dette er en tid for å satse tungt på å elske muslimer og gi dem en erfaring av en Gud som vil vennskap, som er kjærlighet, som er for dem. Dette er en tid for kirkene å være frimodig kirke. Du trenger ikke misjonære, du kan bare vente til de selv spør om å få lese Bibelen, til de selv stiller spørsmål. 

Om tjue år kan det være vi ser tilbake på idag og ser at nå var tiden da islam ble endret. 


Foto: expedia.ca

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s