Cambodia

Hva gjør vi i Kambodsja?

Vi gjør ingenting annet enn å hjelpe kirkene her til å lykkes. Vi bygger ikke vårt eget arbeid, men vi prøver å hjelpe kirka til å finne løsninger på hvordan de både kan unne flere vennskap med Gud og hvordan de kan vokse i den vanvittige kjærlighet Gud har for alle mennesker. Vi ønsker å hjelpe kirka til å lede sin egen varige vekst. Alt vi gjør er åpent for ledere fra lle slags kristne kriker. 

Vi slår følge med kirka og får bruke noen verktøy slik at de lykkes stadig bedre. Det er Agenda1, Lederseminar for 1500 ledere, trening og utsendelse av til nå 75 evangelister, Godhets&Evangeliseringsaksjon i fylke etter fylke og fra høsten av ungdomsledertrening gjennom IMPULS. Sammen med Fredheim Arena og familien Dysthe drives det også familecamp hvor par fra ulike provinser får innsikt i hvordan bygge solide familier. Også leder eog medlemmer fra Vigrestad, Nærbø, Ålgård, Norkirken, Sandnes, Bethel, Hommersåk og Troens Bevis har vi fått slått følge med inn i det Gud gjør i Kambodsja. På aksjonen i feb/mars er det 50 plasser og folk fra hele landet har blitt med for å tjene og lære gjennom kirka i Kambodsja.

Vi er også medeier i bistandsorganisasjonen ICC som effektivt hjelper folk ut av fattigdom. Arbeidet ledes av menigheten IMI Kirken og Norkirken, Sandnes. Vi fikk ansvaret fra Normisjon for 10 år siden og de er involvert i styret  gjennom deres regionskontor og gjennom halvårlige styremøte mellom Kambodsjastyret og Hovedkontorets Internasjonale avdeling. 

Noen viktige spørsmål som hjelper oss:

1. Hva gjør du nå Gud? Vi vil være med på det han gjør, ikke dra Han med på våre bestemmelser

2. Hva har kirkene og vi i våre hender? Fokus på hva vi harbog ikke det vi ikke har

3. Hva vil skje hvis grensa stenger om 5 år? Hjelper oss til å gi videre alt arbeidet så fort de vokser inne i ledelsen av det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s