IMI Kirken

Norges største vannkrig i Grimstad?

IMI Internasjonal har fått med seg familiene Tveten og Heggernes til å lede en heidundrende vannkrig på årets Sommerutgaven av Åpen Himmel i Grimstad. Det er andre året IMI Kirken arrangerer sommerfestival i Grinstad og antall forhåndspåmeldte har brutt 1000-grensa! Det kan altså bli et gedigent sjøslag i sommersola. Innenfor et begrenset område er det all mulighet for å bli  våt og ha en haug med moro. Tidspunkt publiseres etterhvert her, men alt tyder på at det skjer på torsdag! 

Espen Tveten skriver :

Det blir vannkrig i sørlandssola for små og store. Med vannballonger og vannpistoler skal alle få kjølt seg ned. I varmetida i Thailand står landet stille i tre dager under den årlige vannfestivalen. På Åpen himmel vil iallefall vannet flyte og tida stå stille. Gjør deg klar til å en real vannkrig. Ta med bøtter og spann og ikke minst vannpistoler. Vannballonger fås kjøpt «grisedyrt» på stedet til inntekt for kirkene i Thailand og Kambodsja. 

(Nb: værmelding kan endres)

Kategorier:IMI Kirken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s