Cambodia

Gud malte skuffelse

Vi er i sør Kambodsja og har idag ledertrening for fylket som heter Kompong Som/Sihanoukville. Dette er et sted vi nylig startet ledertrening i. Vi gjør denne treningen sammen med menigheten Betel, Hommersåk. Under lovsangen malte Gud ordet skuffelse foran mine øyne. Helt enkelt, helt kort, men nok til å forstå at det beskrev hvordan mange av lederne hadde det. Deretter ledet Gud til historien om den hjemmeværende sønn som også var skuffet over å ha slitt og slitt uten å få belønning for strevet. Deretter tviste jeg dem veien ut av skuffelser. For faren i bibelhistorien peker på noe viktig: alt i Fras hus er vårt. Det forandrer vår identitet og vi jobber ikke for Gud, men vi tjener andre mennesker utfra å være elsket av Gud. Plikt er byttet ut med toppkarakter. 

Lederne er tydelig berørt og etterpå deler de at hele 9 pastorer har den siste tiden gitt opp sin tjeneste, i mismot og skuffelse. Kirkebyggene blenstadig tommere og arbeidsbyrden stadig me rlagt på den ene. Latteren er nå tilbake, de sitter fremme på stolen og suger til seg Sithuon sin undervisning om hvordan vi kan få et bibelsk forhold til penger. 

Bildet er tatt før alle kom. Heftig regn forsinket mange i morges

Kategorier:Cambodia, Jesus, Kambodsja

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s