Integrering og asyl

Bemanningsbyrå ansetter papirløse

Bemanningsbyrået Plog ansetter nå stadig flere papirløse. Målet er å få prøvd skattekort nekten for rettsystemet, men som Dagbladet, Nrk og Vårt Land allerede har meldt, så nekter politiet å gå til sak. Så nå trenger Plog flere å ansette. Derfor leter firmaet etter deg som allerede gir småjobber til papirløse og som kunne tenke deg at Plog ansatte dem til de samme oppgavene. Plog har i dag ansatte fra flere deler av landet og tror at om mengden øker så må saken opp for retten. Advokater som bistår firmaet mener at dette er en god sak og grunnlovsparagrafen 110 er aldri blitt prøvd for retten. En dom i retten vil kunne si om hvordan paragrafen skal anvendes. Det er det Plog ønsker avklaring på og verken skattemyndighter eller politiet har kunne redgjør for i hvilken grad paragrafen har forrang for utledningslov, forskrifter o.l.

Gir du papirløse småjobber så vil Plog og bedriftens eier Arne gjerne ha kontakt med deg. Jeg formidler kontakt ved at du kan ringe eller tekste meg på 47279194. Full taushetsplikt! 


Bilde fra nrk.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s