Martin Cave: «Min viktigste læring som leder!»

Jeg har snart ledet menighet i 40 år. Jeg har lest over 1000 bøker, jeg har talt langt over 1000 taler. Hvis det er en lederskaps læring som jeg sitter igjen med så er det den bønn Jesus lærte sine disipler å be. Dette er ikke en bønn å løpe gjennom, det er sted å oppholde seg. Det er ikke snakk om å studere denne nøkkelen, det er en nøkkel som vi trenger å bruke. 

Vi ser et mønster hos Jesus som starter med pappa Gud og at han underlegger seg fars autoritet. Sønnen kan ikke gjøre noe uten at det kommer fra sin Far. Han begynner hos Far før alt annet. (Fortsetter under bildet)


Mt. 6,9- gir oss Herrens bønn og det starter med «Gud vår Far»

Hvorfor sier ikke Jesus: Gud, Kongenes Konge, Gud den mektigste, skaper av universetet? Alt det er riktig, men snakker om posisjon. Han starter med Far fordi det handler om relasjon. Vi er ikke først og fremst etterfølgere, men født på ny til personlig relasjon med Han som er høyere enn alle typer posisjoner. 

Kategorier:Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s