Cambodia

Snakker åpent om deres konflikt!

Dette bildet klarer å fange et hellig øyeblikk. Fedrene for kirka i Kambodsja sitter foran hovedlederne fra hvert fylke. De er åpne for alt lederne ønsker å spørre om. Hva er enhets utfordringene dere møtte på under fortige vekkelse vil pastor Sithuon vite. Rev. Heng Cheng tar ordet. Alle kristne ledere vet hvem han er. Han er en høyt aktet leder. Sammen med de andre fire startet de samleorganisasjonen EFC. 80% av landets menigheter var registrert under den paraplyen. Han lener seg litt frem og begynner og fortelle om konflikten som han ig pastor Barnabas Mam har vært gjennom. Førstnevte er hyrde, introvert, lærer, vis. Sistnevte lovsangslederen som fikk et kirkeplantingskall, ekstrovert, evangelist. Det var uenighet om hvordan vi skulle gjøre arbeidet. Jeg var ikke på den tiden åpen for tegn og under, han var og åpnet døra på aksjonene for mirakler. Det var alt som skulle til, fordi vi lot jeg bli viktigere enn oss. Så deker han om forsoning, at ingen kan nå splitte dem og at de utfyller hverandre i dyp respekt. Et samlet team av fedre sendte bølger av trygghet. Når far har reist seg er barna trygge konkluderte pastor Chakreya. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s