Cambodia

Snart utsolgt til Kambodsja i vinterferien

Det er gledelig at så mange plasser er reservert allerede nå. Det er 7. Gang vi deltar på Godhets&Evangeliseringsaksjonen i Kambodsja. I år er det i uke 9 og deltakere fra både Trondheim, Nærbø, Sandnes, Sarpsborg, Stavanger, Oslo, Mali m.m. har sikret seg billett. En vanlig dag på aksjon er mega søndagsskole på formiddagen kombinert med teambesøk i landsbyene. Etter lundj er det mye lek med barn i kombinasjon med voksenmøte. Vi får være med kirka i Kambodsja. De er ansvarlige for gjennomføring og oppfølging. Vi følger dem. Lærer fra dem og lærer bort. Vi får bli familie sammen. Her er muligheter for deg som er flink med foto og video. Du som liker sport og leker for barn. Du som liker å be, du som liker å fortelle vitnesbyrdet ditt, be for syke, og bidra med musikalske innslag e.l. Fire slike dager, på fire ulike steder, i to provinser. 

32 av 50 billetter er reservert. Hvis du vil være med så finner du mer info, samt påmelding ved å klikke her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s