Cambodia

”Uforklarlig” helbredelse

”Jeg er forfulgt” En dame reiser seg spontant på lederseminaret i nord østlige Kambodsja og forteller om familie og naboer som er harde med henne p.g.a hennes kristne tro. Jeg har møtt deres hardhet med å synge og spille for dem. Litt slik David i Bibelen gjorde for å roe sinnet til kong Saul. Jeg har bedt til Gud om innsikt i hvordan jeg kan bli en velsignelse for de rundt meg. En av dem hadde kreft flere steder i kroppen. En dag viste Gud meg en medisin og bad med synge over medisinen. Jeg salvet den med lovsang og bønn og gav den så til den syke. Nå finner de ikke kreft noe sted i kroppen. Underlig og uforklarlig? Ja, ihvertfall om du tar Gud ut av regnestykket.

Vitnesbyrdet inngår i teamet vi jobber med for 3-400 ledere denne uka. I fire ulike provinser beveger vi dem fra fattig tankesett til et tankesett som bygger opp andre, som bygger sivil samfunnet, som velsigner og løfter opp andre enn oss selv. Hele Lederseminaret er bygd opp rundt dette tankesettet, hvor vi ikke bygger vårt eget, men gir bort praktiske verktøy slik at ledere fra de fleste typer kirkesamfunn lykkes mer og mer. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s