Cambodia

Dro nedover elva-20 frelst

Hun er 23 år og forteller hvordan Gud har åpnet en ny landsby for evangeliet. Vi var 6 stk fra menigheten som tok båt nedover elva Sekong. Først bygde vi relasjon med landsbysjefen og etter hvert fikk vi lov til å gjøre godhet, be for syke og å snakke om Jesus. De siste tre månedene har vi tatt turen minst en gang i uka og fått se 20 si ja til Jesus. Vi har nå etablert en huskirke i denne landsby som tidligere ikke hadde noen kristne. Nå disippelgjør vi dem og snart er det dåp i elva. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s