Cambodia

Mannlig jordmor ber fastlåst baby ut!

For en fyr og for en tro! Kommunen har 4-5 landsbyer og jeg har en stund begynt å be om at de skal alle kjenne Jesu navn. Nå har noen i hver av landsbyer fått høre om Jesus. Vi drar stadig ut. 

Vitnesbyrd gir ære til, Gud, skaper tro og er en pekepinn på hva Gud vil gjøre mer og mer! Her er noen flere oppmuntrende vitnesbyrd. La det skape tro for Gud er den samme uansett hvor vi er! 

En annen følger opp: jeg har bedt Gud om å få hjelpe ti flere til tro. Nå er jeg oppi 5 og fortsetter å be og dele evangeliet! 

En annen pastor erfarte at hele familien ble alvorlig syke. Du må drepe og offre kua di sa folk rundt han og heksedoktoren. Nei, sa han, jeg har satt min lit til Herren. Han fortsatte å be og Herren grep inn slik at hele familien ble helbredet! 

En familie inni i jungelen ble syk. De ofret på tradisjonelt vis kyllinger til helbredelsesguden. Da det ikke virket oppsøkte de en av kirkene inne blandt de etniske folkene. Der bad dem til Jesus og ble mometant helbrdet. Umiddelbart gav de seg over til troen på Jesus. 

En av de etniske pastorene er også tradisjonell jordmor. Han forteller at det er krevende fordinhan er kalt ut tilmfødende sent og tidlig. Nylig var der komplikasjoner. Baby ville ikke ut og det begynte å bli kritisk. Helsesøster ville overføre den fødende til fylkessykehuset, og familien ringte han. Nei, sa han, jeg er trøtt. Det er midt på natta. Vi tror Gud har minnet oss om at du må komme. Han gav seg og reiste til klinikken. Idet han kom la han hendene på den fødende og popp, ut spratt ungen. Helsesøsterne var nærmest irritert og sa: hvorfor kom du ikke før, den kraften i bønnen din er så stor! (Fortsetter under bildet)


En pastor hadde ulykke med mopeden og benet brakk på tre ulike steder. Han hadde ingen penger til behandling og måtte ta smerten med seg hjem. Menigheten bad og all smerte forsvant og han kunne uten problem gå på det brekte beinet.

En annen familie ble bedt for, men ingenting skjedde. De troende fikk ledelse på at de måtte bli kristne først. Det gikk de med og idet de bekjente troen på Jesus slapp all sykdom.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s