Cambodia

18 helbredelser på en dag (video)

Jeg blir aldri lei av å se Gud helbrede og enda bedre når kristne som ikke har erfart at Gud bruker dem får gjennombrudd. At det har alt med Gud å gjøre, fikk vi igjen se veldig klart da vi hvilte i Guds nærvær og 7 personer ikke kunne finne smerten sin igjen etterpå. Da vi trente på å be for syke reponderte 15 stk på kunnskapsord om ulike former for smerter. Et kunnskapsor var smerte i begge armer, en smerte som gikk opp og ned. En av pastorene fra jungelen responderte og han ble fullstendig helbredet. To av oss norske ble stående å be for tre. De skjønte ikke hva vi bad og vi hadde ingen peiling på hva de sa underveis om utvikling i situasjonen. Da vi klarte å få oversetter, hadde alle tre forsøkt å fortelle oss at all smerte var borte. Totalt ble 11 av 15 fullstendig helbredet! Takk Jesus! 

En av dem hadde en seriøst hemmende sykdom. Her ser du Dara sitt videointervju med han:

​​​

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s