IMI Kirken

Enslige asylsøkere fikk lappen p.g.a IMI frivillige

I et års tid har medlemmer i IMI Kirken øvelseskjørt med unge enslige asylsøkere. Det vil si de har opphold, de mangler foreldre i Norge. Menn og kvinner fra IMI Kirken har derfor steppet inn. Det er spennende å få være med på dette forteller en av dem. Det er givende samtaler og kjekt å bli kjent. Inspirerende å se dem utvikle seg til stadig bedre sjåfører, tilføyer han. Vi har fått gjøre vårt, men det er dem som har jobbet iherdig for å bli klare til å ta lappen.

Flere av dem er nå gjennom og har fått lappen, melder kommunens prosjektleder. Det å få lappen gir helt nye muligheter til å få jobb, komme seg rundt og letter integreringen. Ta vel imot innflyttere, sier Bibelen. Dette er en givende måte å bidra til det.

Nå har ryktet gått og flere har meldt seg til øvelseskjøring. Prosjektet er et samarbeid med Stavanger kommune, IMI Kirken sikrer økonomien når det trenges, kommunen skaper trygghet gjennom vandelsattes og organisering av venteliste etc. På denne måten får det offentlige og det frivillige bidra på sitt beste.

NYE BEHOV:

Vi trenger 3 flere sjåfører. Omfang etter avtale, men gjerne 2-3 timesturer per måned

Vi trenger lærer til teori-hjelpe-kurs slik at teoriprøven og innlæringen går lettere. Omfang på ca 3 totimers økter. Mulig å bruke klasserom på IMI.

Noe for deg? Kontakt terje@imikirken.no eller på 47279194 ( når jeg er i Asia når du ikke gjennom på tlf)


Bilder fra gjensidige.no og sotratrafikkskole.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s