Cambodia

 Bildeserie: Et annerledes Kambodsja

Nord østlige Kambodsja og spesielt Modulkiri er naturmessig annerledes. Høye åser, furutrær, kjøligere, pepper, kaffeplantasjer, frodig, fruktbart, grønt. I flere av provinsene er det flere andre folkeslag enn khmer. De lever enda tradisjonelt, men presses stadig inn i rådende kultur og vaner. Samtidig skjer det en stadig kirkevekst inne i jungelen. Geldelig å se khmer og etniske ledere finne sammen på lederseminaret og i hverdagens utbredelse av relasjonen i Jesus. Det er rørende se dem stå skulder til skulder for å spre Jesus til mange. 

Gjestehus bygget i tradisjonell brudehytte stil. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s