Cambodia

Slo fra seg drapsplaner! 

Han kom innom. Tilfeldig på ettermiddagen. Satt og hørte. Noe skjedde som skulle bli et vendepunkt. Kambodsja teamet har startet besøksrunde 10. Gjennom en uke har de erfart et helt nytt nivå av Guds nærvær. Temaet har vært enhet og teamet har i fylke etter fylke erfart at deres ærlige historier og bibelske undervisning har brakt lederne i kontakt med sine egne konflikter og alt som skiller mellom dem og andre. Noen steder har lederne begynte å grine høyt og falt om hverandres hals. Her om dagen droppet en ung mann innom på ettermiddagen da pastor Chakreya tok lederne inn i roten av det som ligger under mangel på enhet. Deretter tar hun dem inn i oppgjør og helbredelse. Etter samlingen, kom den unge mannen frem. Det er litt tilfeldig at jeg er her. Jeg har levd i konflikt med en annen mann og hadde bestemt meg for å få han drept. Idag har jeg lagt fra meg retten til hevn og slått fra meg det jeg en gang planla! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s