Cambodia

 Vinterferie tur til Kambodsja?

Påmelding til neste års Kambodsja aksjon er i gang. Det er kun 50 plasser på 2017 aksjonen!  Allerede nå kan du sikre deg billige flybilletter og ta med venner, menighet eller familie på en tur som forvandler deg. Å få se hele familier få smaken på et Gudsliv som innebærer helbredelser, frelse i tusentall, godhet imøte med fattigdom, nærhet til en kirke som i all sin uperfekthet blir brukt av Gud og se hans rike utvide sine grenser, er noe du ikke har råd til å gå glipp av. Menigheter får hjelp til sitt lokale misjonsoppdrag når de er vel hjemme igjen. Opplevelsen av å leve i Apostelgjerningene gjør dypt inntrykk! Ungene booster sin forståelse innefor KRLE, historie, samfunn og engelsk! 

Nå er din tur til å bli med når IMI Kirken for sjuende år på rad organiserer Kambodsja tur. Minimum så trenger du å lande i Kambodsja lørdag 24. Februar og kan nå et fly tidligst på kvelden fredag 3. Mars. I år kan du velge Siem Reap eller Phnom Penh som ankomststed! 

Mange benytter sjansen til å utvide for å besøke verdensarv stedet Angkor Wat i Siem Reap eller paradisstrendene i Sihanoukville. Samtidig er du timer fra Thailand, Vietnam, Myanmar, Laos eller Malaysia. Kina og Australia er også innefor rekkevidde. 

MELD DEG OG DINE PÅ NÅ! KAN BLI UTSOLGT! PÅMELDING HER!

Åpent for alle som har lyst til å bli med på det Gud gjør i Kambodsja! Spørsmål stiller du best til terje@imikirken.no

Videodagbøker fra årets aksjon finner du her!

  
Bilde: Terje Høyland. Provinsleder i Pursat ber frelsesbønn med over 1000 som ville ta imot Jesus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s