Cambodia

Gå mann for en høst det blir! (Jæren here we come)

Vi har i lengre tid planlagt en heidundrende god overraskelse, sammen med menigheter og forsamlinger på Jæren. Både Troens Bevis og IMI Kirken er fulle av forventning frem mot en ny fest for Kambodsja. Når både Rune Larsen og noen av de heteste navnene på Jæren sa ja, da kjente vi at vi var et skritt nærmere at lørdag 12. november blir storsamling for flere evangelister i Kambodsja. Dagens evangelister ledet over 2300 flere til tro på Jesus og fulgte dem opp gjennom 167 nyplanta huskirker. Dette i områder uten kristne grupper fra før. Vår bønn er å se mer av dette! 

Det er jo helt enormt. Dette er en del av vekkelsen i Kambodsja. Nå kan du bli med og hive bensin på vekkelses bålet! Vi vet det er vilt, men vi sikter mot støttepartnere for  50 nye evangelister. Er det mulig? Ja hvis vi fyller Nærbø kirke den 12. November så er ingenting umulig. Allerede nå kan du bestille gratis billetter til så mange som du klarer! 

Nå gir vi bort 100 gratis billetter! Bestill gratisbilletter hos terje@imikirken.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s