Cambodia

Kambodsja-aksjonen tar form

Om fire måneder er det klart for ny Godhets&Evangeliseringsaksjon i Kambodsja. Hvert år får en ny provins opptrening i hvordan aksjonen kan bli en treningsraena for provinsens kristne, en kompetanseheving i organisasjonsbygging og et sted for mange hundre å bli kjent med Jesus. 

Det er provinsens ledere som skal lede, utvikle, evaluere og følge opp aksjonen og dens resultater. For å sikre oss at de lykkes er de tilstede på forrige aksjob, vi har allerede hatt to møter med dem og i får og idag møtte Sithuon og Chakreya hovedkomiteen til nok en gjennomgang. Samtidig besøkte de et av to steder som er plukket ut som aksjonssted:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s