Cambodia

Ledertrening i alle fylker

Fra en spe begynnelse i Kambodsja i april 2010 har Lederseminaret startet opp i fylke etter fylke. I desember 2016 økte vi til nummer to. Noen måneder senere til fylke numer tre. Så la vi om og lot de tre bli utgangspunkt for tre klynger av provinser, med til sammen 14 fylker innvolvert. For 2,5 år siden økte vi til 18 fylker. Denne neste uka går vi nasjonalt og starter opp i resten av landet. Totalt 24 fylker. 

Utvidelsen er gjort mulig gjennom at Mosaic Mission i Oslo la 120.000kr på bordet. Det dekker et helt år med ledertrening i 6 fylker. Det at de allerede for 1,5 år siden tok ansvar for det, gjorde at vi samtidig kunne forberede teamene og fylkene. 

På tirsdag møter vi første fylke og er spent på hvordan de har håndtert invitasjon og organisering. Erfaringsmessig sliter de ofte med å være målrettet i invitasjon av ledere som kan ta læringen hjem til sine menigheter og sette folket i sving. En del steder sliter de med mangel på enhet, andre steder er de for travle med å gjøre mye som ikke alltid gir menighetsvekst i antall og modenhet. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s