Cambodia

«Neste gang tar jeg med alle mine ledere!»

Dette er ei historisk uke i Kambodsja hvor vi starter opp Lederseminar i alle landets fylker. Nå er vi i gang. Folk tester oss ut. Er dette verdt å bruke tid på?  Det kommer ofte litt færre folk første gang og vi blir lett fartsblinde etterhvert som vi er blitt «vant til» Guds mirakler. Når vi oppsummerer er rekken likevel lang av mektige inntrykk:

Vi erfarer en helbredelses atmosfære som gjør inntrykk. En med smerte i halsen, blir helbredet på vei opp til forbønn. Alle 6 som hadde smerte fant den ikke igjen da deltakerne øvde. Gleden i øynene deres,  både i den helbreda og de som bad inspirerer. «Jeg var så dårlig idag morges at jeg trodde ikke jeg kunne klare å komme. Men jeg måtte se dere og nå er jeg helt helbredet», sier en av hovedlederne. Neste gang tar jeg med meg alle mine ledere. 

Det var kø foran white boarden for å ta bilde av hovedstikkordene. En pastor hadde vurdert å gi opp, nå var håpet tilbake og motivasjonen tilbake. «Vanligvis er seminarene så kompliserte i deres visdom. Dette kan jeg bruke i mine menigheter,» sier en annen. «Vi kommer flere ledere neste gang.» Det blir spennende å se hvilke endringer fylket her får i de neste seks månedene. 


Fem studenter fra Gå Ut Senteret i Salem Trondheim får erfare Guds mirakler på nært hold! Her tolker pastor Chakreya for dem. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s