Cambodia

Beintøff start på dag 2

Vi utvider Lederseminaret i Kambodsja til de siste fylkene i landet. I slutten av uka er vi i gang med samme trening i 24 fylker. Vi glemmer raskt hvor hardt det var i begynnelsen i de øvrige fylkene. På dag to er utfordringen at over halvparten ikke er ledere. De er kristne, men lavt utdannet og med lite erfaring. Da har vi en utfordring og må snakke til dem samtidig som lederne får redskap til deres tjeneste. Det er som en mur i starten og vi må ha samling i bånn for å begynne å bevege dem i samme retning. Et av innstegene er å ikke fokusere på det de ikke er og har, men begynne med det de er og har. Vi vet at Jesus kan bruke det som ser lite ut til store mirakler og gjennombrudd. Fylker som idag rapporter over 1000 nye kristne per år, var i en liknende situasjon bare 5 år siden. Det motiverer! Be gjerne med oss:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s