Cambodia

Uvirkelig vending

Fra en beintøff start begynte gjengen å suge til seg undervisning. De fikk tro på seg selv, de forstod at Gud er og har alt de trenger, de begynte å se seg selv inn i kirkas oppdrag. Det toppet seg nå nettopp da vi øvde på å be for syke. Tre profetiske kunnskapsord fikk en hel gjeng med folk på beina. Resten av gjengen begynte å be på en enkel måte. Kom Jesus med helbredende kraft. Vi kan ikke helbrede, men vi kjenner Han som kan. Ikke mange helbredet på første forsøk, men så begynte det å løsne. Smerte i skuldre forsvant, syn ble ordnet, beinsmerte var ikke å finne igjen. Totalt 15 personer stod frem og fortalte at de ikke kunne finne smerten sin igjen. Det som blir spennende er hva som skjer når de nå reiser hjem for å fortelle om Jesus, be for syke, lese Bibelen og bruke alt de har lært idag.

1 reply »

  1. Det er herlig å høre at Gud virker uansett land og folk. Det griper meg. Det er jo dette vi trenger og lengter etter i Norge. Men hvordan kan det skje?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s