Cambodia

Heftig bra Gud! 

Høyt blodtrykk, kreft, urørlige bein helbredet!  Uregjerlig mann ble tjener for andre etter møte med Jesus! Bad for syk over telefonen og Guds kraft var så sterk at vedkommende falt over ende. Sykdommen snudde de neste dagene og hun kom tilbake til Jesus. Flere har blitt kristne. Pastor gikk inn i hønsehuset og plutselig angrep en kobra slange. Slangen sprutet gift i øynene hans. Vanligvis blir man blind av en slik gift, sier de. Det er alvorlig. Vi bad for han på vei til sykehuset og da han kom frem var han helt uberørt av angrepet. Da slangen kom tilbake for å spise mer hønseegg oppdaget vi han og fikk drept han. Han veide 1,5 kg. Magesmerte forsvant og de kom til tro på Jesus! «Blødning over seks mnd tappet kona for krefter. Det gikk så langt nedover at vi var redd for at hun skulle miste livet.» «Så bad vi og plustelig stoppet blødningen og hele familien kom til tro på Jesus.» Jeg har ansvar for 9 barn. Da rekker ikke pastorlønna til alle utgiftene. Min og kone og jeg bad Gud om å hjelpe. Min kone er kokk og Gud velsignet oss med stadig flere oppdrag slik at vi nå klarer å ta hånd om dem alle.

På dag 3 møter vi en gjeng ledere som er i full fyr for Jesus. Begeistret tar de mot undervisningen og vitnesbyrdene varte og varte og handlet om hva Gud er i stand til å gjøre. De finner sammen som hovedledere for ulike kirkesamfunn og nettverk. At de leder mye merker vi når de rapporterer inn antall nykristne. 219 nykristne siste seks mnd er en god start! Det er allerede et godt utgangspunkt her i denne provinsen hvor vi samtidig investerer gjennom Agenda1.

Når vi hviler i Guds nærvær skjer det noe mer. 7 stk vitner om smerter som forsvant. En pastor forteller at han var så trøtt at han var inferd med å gi opp hele presteyrket. Hans kone hadde bedt han om å stoppe for å bli risbonde og han var nær ved å følge hennes råd. Da vi hvilte i Guds nærvær kom det en kraft over meg. Litt rart men noe stakk meg i tåa. Jeg skjønte ikke hva det var, det var som om noen stakk meg med ei nål. I dypet endret Gud noen gjennom «nålestikket». Det var som om han vekket meg opp og fikk meg igang igjen. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s