Cambodia

Avbrutt midt i talen!

Full stopp! Plutselig begynte noe å skje. Det begynte som en svak rystelse, forteller pastor Chakreya og så økte det på inni meg. Noen falt under Guds kraft og jeg tenkte det ville være lurt å fullføre undervisningen så de lettere ville forstå hva Gud kan gjøre når vi hviler i hans nærvær. Men Gud sa nei! Slipp løs min ild nå! Vi andre kom fort på beina når vi forstod hva som var i ferd med å skje og Gud berørte den ene etter den andre. En eldre hovedleder skulle etterpå be for maten og var så rørt og takknemlig at han nesten ikke klarte å be. Andre fortalte om hvordan noe dypt håpløst inni dem løsnet. Andre ble helbredet. Folk klemmet, gråt, smilte om hverandre. 

Chakreya fortsetter: Jeg prøvde virklig å avslutte undervisningen, men skjelvingene ble så sterke og jeg visste at jeg kom til å falle. Så jeg ropte alle på beina for å tilbe Jesus og fikk satt meg før jeg føk i gulvet med et brak. Sittende på gulvet bad hun ut det Gud gav henne og rekken av vitnesbyrd i etterkant var lang. 

Jeg tror Gud hørte deres rop om hjelp. De har båret lenge på tunge byrder! Flere kjente den Hellige Ånd som en skjelving og ble berørt i det indre. Flere hadde bgynt å rope til Gud at vi trenger deg, Jesus! Andre kjente byrder lette fra deres skuldre. Frihet, dyp frihet! Sterke scener som har utspilt seg her i det siste fylket som nå har kommet med på Lederseminaret. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s