Cambodia

Storhet i spinkel begynnelse

Det har aldri vært verre enn den første gangen vi gjorde Lederseminar. Alle ledere fra fylket var invitert. Bare 8 kom i tillegg til 20 utskremte ungdomsskoleelever som bodde i kirkebygget. Men Gud ville det annerledes og gjorde storhet ut av det enkle. Bare siste 6 mnd har dette fylket sett over 1000 komme til tro. 

Likedan i de 18 første fylkene vi har jobbet. Lite vekst i begynnelsen, mangel på enhet, alt for travle ledere,  ensomme ledere, ledere som ville gi opp, kristne som i liten grad hadde lært å gjøre de samme gjerninger som Jesus. I dag har alle disse fylkene mellom 500-1500 nye kristne hvert år. 

Derfor blir vi ikke sjokkert om de nye fylkene begynner forsiktig. Faktisk er det i alle fem betydelig mange flere ledere enn første gang i 2010. Det er oppmuntrende å se hvordan de suger til seg den enkle undervisningen, hvor hardt de øver før de reiser hjem og hvor takknemlige de er for det de har vært med på. I løp av uka har ca 10 pastorer fortalt hvordan de har vurdert å gi seg, men nå har fått nytt håp. Andre har lenget etter å se mirakler og er begeistret for å ha lært hvor enkelt det kan skje. 

I mai neste år vil vi vite om de gav videre det de har lært til sine folk. Graden av Gi Det Videre kan ofte måles i antall nykristne, døpte, nye huskirker o.s.v

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s