Cambodia

Se hvorfor 2017 blir spesiell i Kambodsja

Nå starter første av årets 8! planlagte Kambodsja turer. Nå nærmer vi oss kraftig deadline for å gi videre over halvparten av Ledertreninga til kirka i Kambodsja. Jeg har trent Sithuon og Chakreya. De tok for flere år siden over halvparten av Ledertreninga i de fjorten første fylkene. Samtidig gav de videre til neste generasjon. Nå er denne tredje generasjonen klar til å reise alene uten Sithuon og Chakreya. Samtidig skal de gi videre til en ny generasjon av ledertrenere. Det betyr at alle rolle blir endret og min rolle blir å følge opp mine to og å møte alle ledertrenere to ganger i året. Ikke mange misjoner har bygd på denne måten og enda færre har lykkes i å se sine prosjekter gå videre etter at de vestlige ikke lenger var på feltet. Mye står på spill og i år er det altså det skal skje. Sjansen for å lykkes når man gjør det sammen med Gud og denne gjengen er betydelig stor: 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s