Cambodia

Er det noe som er mer verdt enn penger?

Kristian Dragsund trener evangelistene i Kambodsja i to dager. Sammen med teamet tar han dem inn i forvaltning. Finnes det noe som er mer verdt enn penger og ting, spør han dem? Hvis du har en dyr iphone og blir syk, hva velger du? Beholde telefonen eller selge den for å få medisiner og sykehusbehandling? Du selger den! Det hjelper oss til å forstå at mye er  mer verdt enn penger og ting.

Vi har kapitaler som er av høy verdi. Guds rike og hans ånd, venner,familie,folk, Guds ord, det vi har lært på skolen og i livets skole og til slutt penger og ting. Det er ikke tilfeldig at penger og ting kommer nederst på lista, men den hører med på lista.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s