IMI Kirken

Storsamling for Asia

I går kveld reiste hele arbeidsteamet fra Kambodsja til Bangkok. Her møter vi med gjengen fra Thailand og Nabolandet i nord. I to dager skal vi finne sammen, dele hva Gud gjør, få undervisning fra bl.a Martin Cave og få tak i hva Gud er i gang med inn i det nye året. Dette er andre året og det er avgjørende viktig at teamene finner sammen, kan være inspirasjon og støtte for hverandre. Vi ser også at når vi åpner relasjon til neste land, disse teamene vil sammen gi videre det Gud har gitt dem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s