IMI Kirken

To spørsmål NRK ikke stiller?

Det ene stilte de, men brukte det ikke, det andre spørsmålet ser ikke ut til å være stilt. Spørsmål 1: Hva tenker IMI Kirken om at det å ansette papirløs kan være ulovlig? Både pastor Elling og bedriftseier Arne svarte: «Om det er ulovlig er jo nettopp det som trenger en avklaring.» Er det sikkert at utlendingsloven kan danke ut grunnloven og menneskerettighetene. Begge de siste sier tydelig noe om retten til arbeid. Grunnloven knytter retten til alle som oppholder seg i Norge. 

Det andre spørsmålet som mangler er til politiet. Det er også i kjernen av saken. Hvorfor anmelder ikke politiet det de hevder er ulovelig aktivitet av bemanningsbyrået Plog? Hvis NRK spurte og politiet igjen unngikk å svare så burde det ha fremkommet i nettsaken til NRK. Om du vil forstå mer om saken ligger alle sakspairer ute på www.dyktige.no. Fyldig pressemelding fra IMI-kirken ser du her på bloggen! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s