IMI Kirken

Kommune skaper hodebry for IMI Språkskole

I kveld fikk vi et betydelig problem etter at kommunen kontaktet oss angående IMI Språkskole. Stadig vekk får vi positive henvendelser fra bedrifter, nav og familer/enkeltpersoner som har noen som trenger å lære norsk. Siden vi ikke aventerer er det like oppløftende hver gang at ryktet har nådd langt om at IMI Språkskole er et godt sted å lære seg norsk. Grunnen for at så mange er fornøyde finnes i våre mange medarbeidere. For hver norsksnakkende medarbeider er det maks 5 studenter. Når nå en av nord Jærens kommuner søker om å få sende 11 av sine ansatte til skolen trenger vi 3 flere medarbeidere. Hvis du kan tenke deg å bidra til at vi kan si ja til dette, så hører vi gjerne fra deg på :

terje@imikirken.no /47279194


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s