Cambodia

Bli med og Vipps Kambodsja vekkelsen! 

Vi begeistres over å få trene 2000 ledere hver sjette måned, vi klarer nesten ikke å fatte at 2016 resultatet ender på nesten 16.000 nykristne. Vi dybdetrener samtidig 100 evangelister og 40 nøkkelledere. Agenda1 og IMPULS og Aksjon bidrar til veskt i antall og i modenhet!  

Våre nøkkelledere tar fullstendig over ledertreningen i  halve landet nå i 2017. For hver gang vi gir videre til neste generasjons ledere selvstendiggjør vi, samtidig som utgiftene økes. Vi har behov for minimum 160.000kr for å lykkes. Når teamene nå dobles er det enorme muligheter i å hjelpe kirka til å lede sin egen varige vekst. 

Men det begynner å bli for stort for noen få menigheter. Vi trenger økonomisk hjelp for å kunne fortsette den planmessige utviklingen av kirka i Kambodsja. Vi er i en unik posisjon og får fotfølge ledere fra de fleste kirkesamfunn. Budsjettene er prutet ned til et minimum. Det gjør at alt vi gjør koster omtrent prisen av en norsk familie bosatt i landet. 

Nå trenger vi din hjelp. Både enkeltpersoner og forsamlinger og menigheter. Det er som bibelhistorien om fiskefangsten. De måtte rope til andre båter for å få alt inn. Det er det vi roper nå. La oss sammen hjelpe kirka i Kambodsja til å få hele «fangsten» i land. 

Helt konkret vil alle typer beløp være til stor hjelp. Både fasttrekk og enkeltbeløp er mer enn velkommen. 

Bruk gjerne vipps. Søk på IMI eller 11835  og merk med Kambodsja.

Bruker du bankkonto er det 30003400030 –Merk med «Kambodsja» 

Grensen for skattefritak på gaver økes i 2017 til 30.000kr for å sikre deg det må du samtidig med gave sende navn og fødselsnumer til okonomi@imikirken.no. For fasttrekk til Kambodsja så får du det du trenger på samme mail adresse! 

For partneravtaler for foreninger og menigheter eller bedrifter kontakt terje@imikirken.no /47279194

Manaet trenes her til å undervise Evangelistene. Chakreya i bakgrunnen er ansvarlig for å gi videre til sin unge leder. På denne måten får Kambodsja en rekke velfungerende ledere. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s