Cambodia

Lydproblemer holdt på å stoppe aksjonen (video)

Dag1 er til endes og vi er storfornøyd. Vitnesbyrdene om helbredelser er mange og de vil komme ut ettersom teamet deler på facebook. «Her er det jo vidåpent» utbryter en av teamdeltakerne som er med for første gang. Jeg har aldri bedt for syke før, sier en annen. «Men nå har jeg flere ganger sett at Gud har helbredet. Betydelige lydproblemer så ut til å skaffe oss trøbbel, men like før talen ordnet det seg og det var intenst stille under talen. Folk fulgte fantastisk godt med. Viseguvernøren hilste folket og takket kirka for at vi hadde kjærlighetsaksjon i fylket hennes! Hvor mange er registrert som nye kristne idag? Det er noe av det du ser i dagens video: 

Eldre versjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s