Cambodia

Alvorlig bra tellefeil! 

Jeg er ikke nevneverdig glad i feil når det er snakk om å planlegge og gjennomføre Kambodsja aksjonen. Eller the festival of love som vise-guvernøren kalte det igår. Men det er en feil som jeg er villig til å se gjennom fingrene med. I går fikk vi vite en total på 289 nye kristne. Imorges kom kontrabeskjed. Nå hadde listene fra landsbybesøkene og resten av aksjonstallene blitt lagt til og den viste 250 flere. Første dag endte dermed på 539 nye kristne. Nå er vi klar for en ny dag:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s