Cambodia

Åndebånd eksploderte-Heksedoktor frelst!

Dagen er enda ung. Vi er på dag 3 av Kambodsja aksjonen og teamene som har vært ute forteller historier som er helt ville. Et team kom til et hus med 5 avvisende damer. Den eldste på 86 år sa: i hele mitt liv har jeg vært buddist, hvorfor skulle jeg endre på det? Plutselig er det noe som skjer i det åndelige, noen av ordene om Jesus har nådd hjertet og hun utbryter: jeg vil tro på Jesus. Så river hun av seg åndebåndet. Totalt fem damer sier ja til Jesus og legger fra seg åndebåndene

I team to blir minst 15 kristne, deri blandt kona til heksedoktoren. Dette er folk med så stor makt at de kan peke på folk og så faller de til jorda. Heksedoktoren selv trengte mer tid. Dere bærer rmed dere en kraft. Jeg vil komme i kveld og skjekke ut hva dette er.

I team tre er det full fyr. 33 er blitt kristne. Heksedoktoren bøyde kne for Jesus etter at åndebåndet røk av seg selv og falt på gulvet. Den lokale pastoren var selv med på teamet og fortalte med høy stemme og begeistring. Tenk, sier han. På søndag kommer landsbyens heksedoktor på gudstjeneste i min kirke, som ny kristen! 

Mer enn 1000 stoler settes ut. Blir de fylt opp av folk og hva vil så skje? Oppfølging følger! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s