Cambodia

Fra aksjon i Kambodsja til Åpen Himmel Sommerfestival

Chakreya Choun er sammen med Sithuon Seap hovedlederne i vekkelsen i Kambodsja. Jeg og Sithuon tuller med at når vi kommer rundt i landets 25 fylker så hilser folk respektfullt på oss og så spør de: Hvor er C’ya [Sjaia]? Hun begynte som tolk, men har vokst til å bli en kommunikator av rang. Fra hjerte til hjerte bringer hun Guds ord til folket. «Passionlady», «fire in the house», betegnelsene er mange og til sommeren er hun hovedtaler på Åpen Himmel Sommer sammen Eric Johnson og Nathan Edvardson (USA)

Chakreya blir med oss hele festivalen, slik at venner av Kambodsja vil få god tid til å treffe henne. Med på turen er hennes sønn Rony. Vår hovedleder i Thailand, Marit Ngamchalad er også tilbake i år og det jobbes med at også andre av våre internasjonale helter blir å treffe på sommerens Åpen Himmel! 

Påmelding til Åpen Himmel i Grimstad er her! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s