Cambodia

Vil øke fra en til to norske familier i Kambodsja!

Måten vi gjør misjon i Kambodsja på er annereldes enn tidligere tiders misjon. Et viktig aspekt er at kostanden er relativ lav. Lenge har alt vi har gjort kostet prisen av en norsk familie bosatt i Kambodsja. Det er oppsiktisvekkende for deg som har fulgt med, tenk deg alt det vi får være vitne til? 

Aksjonens minimumstall disse 6 årene har passert 10.000 nye kristne. 2000 ledere trenes hver sjette månded. De kommer fra alle landets fylker og de fleste kirkesamfunn. De bringer det de lærer ut til sine medlemmer. Agenda 1 har i fire år utviklet en menighet fra hvert fylke. Nå næremer 9 av dem seg klare til å gi videre til nøkkelmenigheter i sine hjemfylker. Vi har en fantastisk stab på 7 dyktige ledere. Kirkene planter ca 3-400 huskirer hvert år. Vi får årlige treffe 1-3 hovedldere fra landets 25 fylker og vi dybdetrener 25 lærere fra ulike deler av landet. Siden april 2010 har kirka innrapportert over 60.000 nye kristne. Dette er som alltid minimumstall! Vi er tett på forvaltingen av vekkelsen, pengestrøm og ledernes ve og vel.  Det betyr at Steve og Terje er til sammen 12 ganger i Kambodsja i 2017 og mange flere har vokst inn i lederskap sammen med oss. 

Alt dette for prisen av en norsk familie bosatt i landet! 

Samarbeidet med Troens Bevis gav oss mulighet til å gå lenger gjennom det som idag er tett på 100 evangelister.

Nå trenger vi hjelp! For å sikre en god forvaltning av vekkelsen i Kambodsja så trenger vi flere givere. IMI kirken bærer mye av kostaden alene og vi er tett på maks kapasitet. Kan du tenk deg å hjelpe kirkene i Kambodsja, slik at vi får alle nykristne i dispppelgjørende fellesskap? Lykkes kirkene med å plante huskirer der de nykristne bor og trene dem til selvstendig utøvelse av sin Jesus tro, så vil enda flere bli kjent med friheten i i Jesus. Vi går for en altomfattende vekkelse, vil du investere i den? 

Slik gjør du? 
 1.  Vipps til  93846 som heter «IMI Kirken – Internasjonal». NB Merk med «Kambodsja» 

2. Bankoverføring til kontonummer: 3000.34.00030-Merk med «1720 Kambodsja»

3. Fast giveravtale til Kambodsja

Vi trenger følgende informasjon som må fysisk fylles inn og sendes til IMI Kirken Internasjonal, Gunnar Warebergsgt. 15, 4021 Stavanger. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s