Cambodia

Egen Vipps konto for IMI Internasjonal 

Det er viktig for oss at det er maksimalt enkelt for deg som vil investere i kirkene i Asia. Nå er din gave bare en vipps unna når vi har vår egen konto. Du kan øremerke din gave til Thailand eller Kambodsja ved å søke etter 93846 eller «IMI Kirken – Internasjonal».

Trenger vi støtte? Jepp! IMI kirken og partnere gjør en kjempeinnsats for å sikre nok midler. Det er høy sikkerhet rundt pengebruk og pengeoverføringer. Vi har fått på plass lave budsjett og alt overvåkes av Internasjonal godkjent revisor. 

Men vekkelsen vi får stå tett på og arbeidet er så stort at vi trenger hjelp. Både store og små beløp er til stor oppmuntring og hjelp. Vipps vekkelsen i Kambodsja inn i trygge og solide spor. Takk for at du vil være med! 

Her ser du enkelt kirkebygg og en stadig større menighet: 

Noen av de over 10.000 som har kommet til tro på Jesus gjennom 7 Godhets&Evangeliseringsaksjoner:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s