Cambodia

Faket folk tro i Kambodsja? 

Oppfølgingen etter at minst 2332 flere kom til tro på Jesus er igang. I den forbindelse ringer jeg en av kirkelederne for å høre litt. 2332 er minimumstall. Vi erfarte fire dager på rad at «hele» salen reiste seg og kom frem for å si ja til Jesus. Pastor Navi er en erfaren pastor i sitt fylke. Hun har etter at hun ble mometant helbredet fra langtkommen kreft fått se en av landets største menigheter vokse frem rundt seg. Hva tenker du om det du så under aksjonen spør jeg? «Jeg har aldri sett maken. Vi har hatt våre kampanjer, men aldri sett en slik respons. Første dagen stod teltet unaturlig langt borte fra scenen. Jeg tenkte vel at ingen kom til å gå frem. Jeg ble fullstendig tatt på senga da det rauset frem.» 

Men tror du mange av dem hadde andre grunner for å gå frem? spør jeg! «Mitt inntrykk er at det var personlig og ekte. Kan jo være noen innimellom, men vi ledere her i fylket har ikke sett så mange gi sine navn på denne måten. Jeg vil bygge en scene og prøve dette ut i min del av fylket. Dette skapte tro! 

2 replies »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s