IMI Kirken

Amerikansk cowboy på Internasjonal fest i IMI Kirken

På søndag stiller vi klokka frem en time mot sommer, sol og varme. Det er en helt passende dag å feire i takknemlighet alt det nasjonene har velsignet IMI familien med. På søndag er vi klar for INTERNASJONAL FEST! Både gjennom alle dere som har kommet til Stavanger fra andre land og gjennom vårt møte med nasjonene der ute, har vi som familie fått utvikle oss langt mer enn vi ellers kunne ha gjort. Vårt oppdrag er å gjøre Guds godhet tilgjengelig for byen, landet og verden. Det har blitt enklere når langt over tjue nasjoner har kommet oss til unnsetning. Men hvor kommer vi som familie fra? Det vil vi prøve å danne oss et bilde av på søndag. 

Det er lov å komme med både flagg og nasjonaldrakt. Det blir salg av mat fra Chile, Ethiopia, Iran, Eritrea, Kambodsja, Kamerun, Afghanisthan m.m. 

Det blir internasjonale talere. Kl. 11 kommer lederen fra Thailand/Laos. Hun har så mye spennende å fortelle at det ikke kan legges ut i etterkant. Skal du få det med deg, må du vær der. Hennes tale på fjorårets Åpen Himmel i Grimstad gjorde et utslettelig inntrykk på oss. Velkommen til å høre de ferskeste historiene om hva Gud er istand til! 

Kl. 18 kommer en av de mest innflytelsesrike nettverkslederne fra Kambodsja. Amerikaneren Ted Olbrich. Han giftet seg med en laotisk prinsesse på 70 tallet, tjente i 7 år i Laos før de måtte flykte. Det førte til snart 20 år i Kambodsja. 106 kirkesentrer er bygd opp. Yrkesskole for gatebarn, over 3000 huskirker er planet, døde er oppvekket og det høyeste tallet som er nevnt er en million som har sagt ja til Jesus gjennom det som ble Four Square Cambodia. Da jeg møtte Tedførste gang sa han: «I over 18 år har vi vært blakke, men Herren har alltid reddet oss og alle foreldreløse og gatebarn som i disse årene har gått fra håpløshet til meningsfullt liv.» En ekte amrikansk cowboy som har gitt alt for Herren. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s