IMI Kirken

Konvertitteamet feirer Muhammad

I går fikk vi glad nyheten at den første konvertitten vi fikk jobbe med i høst har blitt trodd på sin tro av Utlendingsmyndighetene. Muhammad som idag har tatt navnet Martin skriver: «Gud hørte på bønner fra oss .Eg fått opphold i Noreg i dag. 

Oh 

Halleluja 

Kjempe glad! »

Og vi gleder oss med han!

Konvertitteamet i IMI-kirken legger ned 40-50 timer i å kartlegge hvor mye konvertitten holder fast i gammel tro og i hvor stor grad man har omfavnet den nye. Det er ganger da konklusjonen vår er negativ, at vi avslører fusk og fake tillært tro. Andre ganger er vi villig til å gå helt til rettsystemet, slik tilfellet for Muhammad Ali er. Stadig flere bruker kompetansen til teamet og flere henvendelser kan sendes til terje@imikirken.no

Etter å ha jobbet med norske konvertittsaker siden 2005 var tiden inne for å samle et team. Vårt ønske er å spille på lag med UNE slik at de får et godt grunnlag for å fatte vedtak. Samtidig bruker menigheter oss til å vurdere om det er forsvarlig med dåp av asylsøkende konvertitter. Her kreves en spesiell varsomhet da for tidlig dåp flere ganger har skadet konvertittens troverdighet. 

Bilder: Martin i festantrekk

Verdens hjerte er en en street art fra Våland i Stavanger. I bakgården til Arkeologisk museum. 

Kategorier:IMI Kirken, konvertitt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s