Cambodia

Imorgen tar dere over! 

Dag 1 og hele teamet må følge godt med på undervisningen jeg gir, for imorgen skal de ta over undervisningen. Om få dager skal de undervise alt uten meg.  På denne måten blir lederne trent til å klare å lede alt alene om et år.  De har i 2-3 år gått i lære hos Chakreya, Sithuon og meg. Snart skal de annenhver gang bære ledertrenigen uten oss. Det er et stort steg og et viktig steg. Vårt mål med vårt bidrag i Kambodsja er at kirkene skal kunne lede sin egen varige vekst. De skal både ta de grep som fører til vekst i nye kristne og de skal kunne lede veksten i modenhet og disippelgjøring. 

Dette er undervisningen de som team skal ta over fra dag 2. Etter dag 1 samlet vi oss rundt white boarden og de valgte ut de elementene de ville undervise og lede (tekst fortsetter under bilde)


Mange praktiske utfordringer kommer på kjøpet. Er vi i stand til å finne mer penger når teamene nå dobles og det er flere folk som reiser, spiser og trenger et rom å sove i. Klarer vi å stu oss i en bil eller må vi ha to? Denne gangen går det akkurat bra fordi en måtte bli hjemme p.g.a sykdom i familien. 


12 personer i minibussen inkludert sjåføren nærmer seg helt fullt når alle har bagasje for ei uke med seg! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s