Cambodia

Historien om elefanten som ikke kunne gråte

Sithuon underviser ledere om hvorfor han ble pastor og hvs det vil si å være en pastor som får inn hele avlingen. Har dere hørt om elefanten som ikke kunne gråte? Han var berømt for at ingen kunne få han til å gråte. Mange hadde prøvd. De fortalte dennene triste histroien etter den andre, men elefanten var knusk tørr i øyekroken. Andre prøvde å skremme, gjøre vondt. Men elefanten gråt ikke. Helt til en dag en mann kom og sa: Elefant, jeg vil du skal bli pastor! Elefanten brast i gråt! Å nei, ikke det, det er alt for tøft. Så ler alle, før Sithuon tar dem inn i at å være pastor kan være tøft, men at det er verdt det fordi vi får være med på deg Gud gjør. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s