Cambodia

Hva skjedde med teamet? (Video)

Det er en heftig beskjed å få. På tirsdag like før jeg skulle undervise i 3 timer fikk de beskjeden om at imorgen tar dere over. Det er ikke frykt å se i dem, bare besluttsomhet. Samtidig får de støtte og kjenner seg trygg på at om de faller gjennom så tar jeg dem. Dette sammen med uttrykt bekreftende kultur fra hele teamet, gjør at de hiver seg uti allerede dagen etterpå. På teamet er det to nye som aldri har reist med oss. Også de tar lederne med storm og løfter undervisningen til nye høyder. Dere skulle ha hørt dem i bilen etterpå. Det synges, det bobler, det er en glede så dyp at det er vanskelig å beskrive. En glede over å ha fått tjene ledere i andre fylker, en glede over å se at Gud også idag kan bruke «fem brød og fisker» til å mette langt mer og langt flere enn vi våget å drømme om. Her er noen bilder fra teamet i aksjon og folket som suger til seg:

​​

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s