Frykt ikke!

Politiet aksjonerte mot IMI kirken. Her ser du svaret:

Sivilt politiet kom på besøk på tirsdag og gav beskjed om at papirløse Tita fikk jobbe dagen ut, men om de fant henne på jobb etter det kom de til å anmelde IMI kirken. Svar ble sendt politiet i brevform to dager etterpå. Samtidig skriver pastor Egil Elling Ellingsen på facebook: 

Tirsdag fikk vi besøk av politiet på IMI. (Se NrK innslag under) På en vennlig og ryddig måte ga de beskjed om at Tita kunne jobbe ut dagen, men ikke komme tilbake på jobb.

Vårt spørsmål til politi og påtalemyndighet er om den loven de her håndhever er forenlig med norsk grunnlov og menneskerettigheter vi er forpliktet på. Om ikke disse har høyere rang.

Inntil disse spørsmålene er besvart, fortsetter selvsagt Tita som før. Kampen for disse menneskene er alt for viktig til å gi seg nå.

To viktige ting:

1. Politiet er ikke noen fiende i denne saken. Som i alle andre saker er det utelukkende bra at de gjør sin jobb. Det bidrar også til at denne saken kan få en avklaring.

2. Den mest sårbare parten i denne saken er Tita selv. Etter 18 år i Norge, mange av dem hvor hun har jobbet, sørget for seg selv, og betalt sin andel skatt, er hun nå plassert i en forferdelig vanskelig situasjon. Nå velger hun i tillegg å la seg eksponere og gi saken et ansikt. De som tror på makt i de foldede hender må gjerne folde dem litt ekstra for henne, og alle som vil uttrykke omtanke for henne på andre måter må gjerne gjøre det.

NRK innslaget ser du her!

1 reply »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s