Cambodia

Kirkeleder totalt sjokkert over aksjonen! 

”Jeg er sjokkert etter aksjonen vi hadde sammen! Vi har jobbet hardt, forteller hovedleder og pastor Soy. Vi kjente på presset. Det var som å bygge et stort hus. Det var netter jeg ikke sov og vi har hatt oppturer og nedturer. Takk til Sithuon som hjalp oss. Selve aksjonen har rystet oss. Vi har ikke gjort noe slikt før. Jeg trodde at noen og 30 ville si ja til Jesus, men måten dere legger ut evangeliet om Jesus på treffer folk rett i hjertet. Men det var et totalt sjokk å se over 1000 komme frem til å bekjenne Jesu navn. Og jeg ser forandring. Jeg ser hjertet deres er forandret. Dette vil jeg vie livet mitt til. Jeg har sagt til Gud og til min kone at jeg er villig til å lide martyriet etter dette. Jeg er villig til å gå hvorhen Jesus sender meg og er klar til å følge Jakob som ble drept for sin tro på Jesus. Denne opplevelsen har forandret meg i dypet. Jeg vil se mer av hva Gud kan gjøre om enn det sulle koste meg livet. 

Noe av oppfølgingen er vanskelig nå som regnet har kommet og folk har enten reist til Thailand for å finne jobb er ustanselig ute på rismarkene. Vi som er provinsledere skal igjen og igjenreise ut og samle alle pastorene i de distriktene. Vi er spente på hvor mange vi har fått inn i eksisterende menigheter og hvor mange nye huskirker som er plantet. Det er krevende jobb å finne alle, men vi er ivrige etter å lykkes maksimalt. 
Kjære vene for en utfordring! Selv om de hadde sett hva Gud gjorde året før i nabofylkene, så var det vanskelig å ha tro for slike horder av nykristne. Å kunne gi dem 5 evangelister til som kunne settes ut på nå, ville vært strategisk. De ville kunne hjelpe til å få hele høsten inn og skape et momentum. Vil du gi enkeltbeløp til Kambodsja så bruk Vipps til IMI Kirken Internasjonal. 


Evalueringsmøte april 2017

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s